Skip to content
Click & Collect

Click & Collect

Wil je jouw klanten de mogelijkheid bieden om online orders in een fysieke winkel af te halen? TableTop Order Management regelt het.

TableTop Order Management:​

  • verhoogt het verkeer naar de fysieke winkel​.
  • maakt klantbinding en up-sell mogelijk door het contactmoment​.
  • voorkomt onnodige verzendkosten.

Voordeel voor jouw klant

Click & Collect

Webshopbezoekers kiezen in welke fysieke winkel ze een product willen ophalen en zien direct vanaf welk moment dit kan. Bij het online plaatsen van de order wordt meteen een betaling gedaan. Er volgt een notificatie (met winkelopeningstijden) zodra het product binnen is.

Case: Norah

Norah

Webshopbezoekers kunnen dankzij Click & Collect hun bestelling eenvoudig in de winkel afhalen en zo verzendkosten besparen. Winkelmedewerkers beschikken over handscanners waar een app op draait; deze techniek is met elkaar geïntegreerd. Zo kunnen de medewerkers zien welke pakketten worden verwacht en opgehaald.

Voordeel voor jou als retailer

Geef medewerkers inzicht in de bestellingen per winkel en de verzoeken tot uitlevering vanuit een ander filiaal. Met TableTop zijn medewerkers in staat orders op een efficiënte manier te verwerken. Vervolgens kunnen zij klanten een notificatie sturen als het product klaarligt in de winkel. Hiermee heb je als retailer volledige controle over het click & collect proces.

Click & Collect

Ga direct aan de slag!

Ontdekken wat Tabletop Order Management voor jouw organisatie kan betekenen?

TableTop Order Management oplossingen