Skip to content
TableTop Rotterdam

Over ons

Begin 2004 ziet XSARUS Digital Commerce een enorme kans in de toen nog jonge e-commerce markt; traditionele retailers helpen bij het omnichannel bedienen van klanten. In die tijd was er nog nauwelijks software beschikbaar die in deze behoefte kon voorzien. De oplossing was het zelfstandig, in-house ontwikkelen van een volwaardig e-commerce platform: TableTop.

In de loop der jaren is de behoefte vanuit de markt sterk veranderd. Pakketten als Magento en Shopware hebben de e-commerce functionaliteit van TableTop deels overgenomen. Echter zijn de omnichannel mogelijkheden hierin beperkter en vaak ontoereikend. Als reactie hierop besloot XSARUS in 2019 TableTop nieuw leven in te blazen. Deze keer niet als e-commerce pakket, maar als order management systeem. In TableTop Order Management wordt 20 jaar ervaring gecombineerd met de nieuwste technieken.

TableTop Order Management

  • Hogere klanttevredenheid

    Voorkom nee verkopen aan klanten door real-time inzicht in voorraadlocaties en het toepassen van slimme allocatieregels.

  • Duurzaam en verantwoord

    Verklein de CO2 voetafdruk door vervoersbewegingen tussen magazijnen, winkels en richting klanten te beperken en bied milieuvriendelijke opties.

  • Kostenbesparend

    Ga efficiënter om met voorraden, verzendingen en zet personeel op de juiste manier in.

Slimme software die brands en retailers helpt hun omnichannel ambities te realiseren. Werkt direct samen met bestaande e-commerce software en vrijwel alle grote marketplaces. Klaar voor de volgende stap in omnichannel vrijheid?

De groei van TableTop naar volwassen Order Management oplossing

2005 → Introductie TableTop 2

E-commerce wordt in Nederland steeds meer geaccepteerd, onder andere door de introductie van iDeal. Het aantal webshops groeit in rap tempo. TableTop 2 maakt het mogelijk om traditionele retailers te ‘upgraden’ naar omnichannel spelers. Er wordt geput uit de groepsvoorraad van fysieke winkels.

2007 → TableTop 2 groeit

Steeds meer partijen in de fashion & lifestyle branche kiezen voor TableTop, zoals schoenenretailer Omoda.

2014 → Introductie TableTop 5

TableTop 2 transformeert naar TableTop 5. Waar TableTop 2 een configureerbare one-size-fits-all oplossing was, wordt TableTop 5 meer als framework neergezet. Hierdoor kan er snel en consistent ontwikkeld worden.

2019 → Start ontwikkeling TableTop OMS

TableTop gaat zich volledig richten op onderscheidende Order Management functionaliteiten die een aanvulling kunnen zijn op e-commerce platforms zoals Magento en Shopware. Bekijk hier alle integraties. Alle learnings van de afgelopen 20 jaar worden gebruikt om TableTop optimaal in te richten.

2021 → TableTop Order Management succesvol in gebruik

TableTop Order Management is succesvol in gebruik bij bekende retailers en brands. De functionaliteiten worden steeds verder uitgebouwd, waarbij wordt ingespeeld op ontwikkelingen in de markt en klantspecifieke wensen.

Ga direct aan de slag!

Ontdek wat TableTop Order Management voor jouw organisatie kan betekenen.

TableTop Order Management oplossingen