Skip to content
Inzicht in voorraad en locaties

Inzicht in voorraad en locaties

Bevindt jouw voorraad zich op verschillende plaatsen, waardoor een integraal en real-time beeld van de totale voorraad ontbreekt? TableTop Order Management lost het op.​

TableTop Order Management:​

  • verzamelt alle voorraaddata eenduidig op één plaats​.
  • groepeert verkoopbare voorraad per kanaal (virtual stock)​.
  • houdt rekening met reserveringen en allocaties.

Integraal en real-time

Doordat TableTop Order Management rechtstreeks in verbinding staat met het ERP, WMS, dropshipment leveranciers en/of fulfilment partijen, bestaat er altijd een integraal en real-time beeld van de totale voorraad.​

Voordeel voor jouw klant

Inzicht in voorraad en locaties

Geef webshop bezoekers op de productpagina inzicht in de online voorraadstatus van producten. Deze virtual stock kan bestaan uit eigen magazijn voorraad, die van fysieke winkels en voorraad bij leveranciers. Ook is het voor webshopbezoekers mogelijk de voorraad per fysieke winkel te bekijken, inclusief de aanwezige hoeveelheid.

Case: Norah

Norah

Norah heeft nu een integraal en betrouwbaar beeld van de voorraad op alle voorraadlocaties zoals het centrale magazijn en de fysieke winkels. Waar voorheen de voorraad slechts een aantal keer per dag werd bijgewerkt, is deze nu real-time inzichtelijk. Ook klanten van Norah hebben op de webshop inzicht in de voorraad per fysieke winkel.

Voordeel voor jou als retailer

Medewerkers hebben direct inzicht in het verschil tussen de gecommuniceerde virtual stock en de daadwerkelijke voorraad per locatie. Hierdoor is het met TableTop eenvoudiger klanten verder te helpen bij vragen; ze kunnen de voorraadstatus eenvoudig per e-mail of chat naar klanten communiceren.

Voordeel voor retailer

Ga direct aan de slag!

Ontdekken wat TableTop Order Management voor jouw organisatie kan betekenen?

TableTop Order Management oplossingen

Inzicht in voorraad en locaties